Jukumu Letu Bunyore

Carol startte in 2010 een tweede Jukumu Letu in Bunyore, West-Kenia, op haar geboortegrond. Veel kinderen groeien hier op bij de grootouders, omdat de ouders niet meer in leven zijn of naar steden zijn vertrokken op zoek naar werk. Hier wordt dagelijks onderdak en onderwijs geboden aan een peuter en een kleutergroep. De moeder van Carol heeft haar terrein beschikbaar gesteld voor deze kinderen en iedere dag wordt in haar keuken een warme maaltijd voor ze bereidt door medewerkers en ouders. Door de grote behoeft is het aantal kinderen dat Jukumu Letu op beide vestigingen dagelijks opvangt enorm gegroeid de laatste jaren, naar maar liefst 318.

Vaste vrienden worden

Om ervoor te zorgen dat ruim 200 kinderen bij Jukumu Letu veilig kunnen spelen, eten en leren is elke maand best veel geld nodig. Geld voor eten, voor boeken, voor vakkundige leerkrachten, voor de huur van het schoolgebouw.

Become a Friend!

To make sure over 200 children can safely play, learn and eat every month costs some money. Money for food, books, skilled teachers, paying rent for the school building.VASTE VRIEND
WORDEN