Waterput en zonnepanelen

Doel: €6200,-

Opgehaald: €6.200,00

Nog 0 dagen

100.00%

Ik wil graag doneren!

Net als in Nederland zijn ook in Kenia de voedselprijzen enorm gestegen. Jukumu Letu verbouwt op een akker groenten. Dit food securityproject helpt om de voedsel kosten wat lager te houden. Maar … in het droge seizoen is er een watertekort. Ook zijn de electra kosten voor de bewatering hoog. We willen helpen met een structurele oplossing zodat het land ook in het droge seizoen vruchtbaar blijft.

 Het project heeft hiervoor een waterput nodig en 18 zonnepanelen van 300 Watts.

 Met een donatie kan jij helpen! Zeer veel dank!

Film Food Security Project - Jukumu Letu

 

Waterput en zonnepanelen

In het droge seizoen is er een watertekort. Helpt jij mee aan een structurele oplossing voor het Food Security Project zodat het land ook in het droge seizoen vruchtbaar blijft?


 Dit kan met een waterput en 18 zonnepanelen.

Wij hebben meegedaan

 • Mr Kuni
  €20,-
 • anonieme donateur
  €50,-
 • Wereldwinkel Veldhoven
  De wereldwinkel in Veldhoven steunt dit project met een donatie van 6130 euro. Met deze prachtige donatie is het Food Security Project heel erg geholpen, en daarmee de kinderen van Jukumu letu. Asanta Sana!!!!
  €1,-
 • anonieme donateur
  success
  €6129,-

Over Jukumu Letu

Jukumu Letu (= ‘onze verantwoordelijkheid’ in Kiswahili) is daarmee veel meer dan zomaar een opvangplek. Deze maatschappelijke organisatie ondersteunt de families van de kinderen met voedsel, werkgelegenheid, juridische bijstand en nog veel meer. De kinderen krijgen dagelijks bij Jukumu Letu een warme maaltijd, onderwijs en zo nodig kleding of medicatie. 

Maar bovenal veel speelplezier, vertrouwen en het échte gevoel dat ze er mogen zijn! Zodoende biedt Jukumu Letu deze kinderen en hun gezinnen een grotere kans om een betere toekomst op te bouwen. Naast de vestiging in de sloppenwijk van Ngong Town (net buiten Nairobi) is er ook vestiging van Jukumu Letu in Bunyore, West Kenia. Op iedere locatie worden dagelijks ongeveer 100 kinderen opgevangen.