Omheining

Doel: €1000,-

Opgehaald: €0,00

Nog 0 dagen

89.55%

Ik wil graag doneren!

Eind maart 2021 werd de oogst volledig opgegeten door wilde dieren als gazelles en zebra’s, die ook te lijden hebben onder de voedselschaarste. Een enorme domper natuurlijk! Dankzij de Vrienden van Jukumu Letu werd er in 3 dagen tijd geld verzameld. Dit bedrag werd aangevuld dankzij de vaste vrienden van Jukumu Letu en zo stond er, slechts een week na deze ramp, een compleet nieuw hekwerk ter bescherming van de gewassen.

Omheining

Eind maart 2021 werd de oogst volledig opgegeten door wilde dieren als gazelles en zebra’s, die ook te lijden hebben onder de voedselschaarste. Een enorme domper natuurlijk! Dankzij de Vrienden van Jukumu Letu werd er in 3 dagen tijd geld verzameld. 

Ben jij onze eerste donateur?

Over Jukumu Letu

Jukumu Letu (= ‘onze verantwoordelijkheid’ in Kiswahili) is daarmee veel meer dan zomaar een opvangplek. Deze maatschappelijke organisatie ondersteunt de families van de kinderen met voedsel, werkgelegenheid, juridische bijstand en nog veel meer. De kinderen krijgen dagelijks bij Jukumu Letu een warme maaltijd, onderwijs en zo nodig kleding of medicatie. 

Maar bovenal veel speelplezier, vertrouwen en het échte gevoel dat ze er mogen zijn! Zodoende biedt Jukumu Letu deze kinderen en hun gezinnen een grotere kans om een betere toekomst op te bouwen. Naast de vestiging in de sloppenwijk van Ngong Town (net buiten Nairobi) is er ook vestiging van Jukumu Letu in Bunyore, West Kenia. Op iedere locatie worden dagelijks ongeveer 100 kinderen opgevangen.