Eén heus schoolgebouw in Bunyore - doneer nu

Doel: €12000,-

Opgehaald: €160,00

Nog 0 dagen

1.3%

Ik wil graag doneren!

Op dit moment worden de ruim 80 kinderen op de andere vestiging in Bunyore (west-Kenia) elke dag buiten opgevangen. Momenteel hebben ze op het terrein tenten geplaatst zodat de kinderen beschut kunnen spelen en leren.  Ultieme droom is om in Bunyore te starten met de bouw van een échte school, met drie échte klaslokalen. Totale kosten: 26.000 euro

Kosten voor de eerste bouwfase: 12.000 euro

Eén heus schoolgebouw in Bunyore - doneer nu

Op dit moment worden de ruim 80 kinderen op de andere vestiging in Bunyore (west-Kenia) elke dag buiten opgevangen. Momenteel hebben ze op het terrein tenten geplaatst zodat de kinderen beschut kunnen spelen en leren.  

Wij hebben meegedaan

 • anonieme donateur
  €5,-
 • anonieme donateur
  Prachtige projecten, geweldig wat jullie doen!
  €100,-
 • Tante dimph
  €50,-
 • anonieme donateur
  Succes
  €5,-

Over Jukumu Letu

Jukumu Letu (= ‘onze verantwoordelijkheid’ in Kiswahili) is daarmee veel meer dan zomaar een opvangplek. Deze maatschappelijke organisatie ondersteunt de families van de kinderen met voedsel, werkgelegenheid, juridische bijstand en nog veel meer. De kinderen krijgen dagelijks bij Jukumu Letu een warme maaltijd, onderwijs en zo nodig kleding of medicatie. 

Maar bovenal veel speelplezier, vertrouwen en het échte gevoel dat ze er mogen zijn! Zodoende biedt Jukumu Letu deze kinderen en hun gezinnen een grotere kans om een betere toekomst op te bouwen. Naast de vestiging in de sloppenwijk van Ngong Town (net buiten Nairobi) is er ook vestiging van Jukumu Letu in Bunyore, West Kenia. Op iedere locatie worden dagelijks ongeveer 100 kinderen opgevangen.