200 Vertical vegetable gardens

Doel: €1250,-

Opgehaald: €0,00

Nog 0 dagen

110.15%

Ik wil graag doneren!

In 2019 hebben we 200 ‘verticale groente tuintjes’ kunnen doneren aan de meest kwetsbare gezinnen in de Mathare-slums. In één weekend hebben kunnen realiseren, dankzij enthousiaste doneerders die direct aan onze oproep gehoor gaven. De tuintjes werden door de vrijwilligers van Jukumu geprepareerd en verspreid in de wijk.

200 Vertical vegetable gardens

In 2019 hebben we 200 ‘verticale groente tuintjes’ kunnen doneren aan de meest kwetsbare gezinnen in de Mathare-slums. In één weekend hebben kunnen realiseren, dankzij enthousiaste doneerders die direct aan onze oproep gehoor gaven.

Ben jij onze eerste donateur?

Over Jukumu Letu

Jukumu Letu (= ‘onze verantwoordelijkheid’ in Kiswahili) is daarmee veel meer dan zomaar een opvangplek. Deze maatschappelijke organisatie ondersteunt de families van de kinderen met voedsel, werkgelegenheid, juridische bijstand en nog veel meer. De kinderen krijgen dagelijks bij Jukumu Letu een warme maaltijd, onderwijs en zo nodig kleding of medicatie. 

Maar bovenal veel speelplezier, vertrouwen en het échte gevoel dat ze er mogen zijn! Zodoende biedt Jukumu Letu deze kinderen en hun gezinnen een grotere kans om een betere toekomst op te bouwen. Naast de vestiging in de sloppenwijk van Ngong Town (net buiten Nairobi) is er ook vestiging van Jukumu Letu in Bunyore, West Kenia. Op iedere locatie worden dagelijks ongeveer 100 kinderen opgevangen.