2 watertanks voor handen wassen

Doel: €500,-

Opgehaald: €0,00

Nog 0 dagen

103.25%

Ik wil graag doneren!

In 2019 heeft Jukumu Letu zich ingezet in Mathare om de inwoners voorlichting te geven over de gewenste maatregelen om verspreiding van Covid te voorkomen. Het handen wassen is daar een belangrijk onderdeel voor, maar water is schaars in deze sloppenwijk. Vandaar dat de Vrienden van Jukumu Letu 2 grote watertanks hebben geschonken om hierin te voorzien.

2 watertanks voor handen wassen

In 2019 heeft Jukumu Letu zich ingezet in Mathare om de inwoners voorlichting te geven over de gewenste maatregelen om verspreiding van Covid te voorkomen. Het handen wassen is daar een belangrijk onderdeel voor, maar water is schaars in deze sloppenwijk. 

Ben jij onze eerste donateur?

Over Jukumu Letu

Jukumu Letu (= ‘onze verantwoordelijkheid’ in Kiswahili) is daarmee veel meer dan zomaar een opvangplek. Deze maatschappelijke organisatie ondersteunt de families van de kinderen met voedsel, werkgelegenheid, juridische bijstand en nog veel meer. De kinderen krijgen dagelijks bij Jukumu Letu een warme maaltijd, onderwijs en zo nodig kleding of medicatie. 

Maar bovenal veel speelplezier, vertrouwen en het échte gevoel dat ze er mogen zijn! Zodoende biedt Jukumu Letu deze kinderen en hun gezinnen een grotere kans om een betere toekomst op te bouwen. Naast de vestiging in de sloppenwijk van Ngong Town (net buiten Nairobi) is er ook vestiging van Jukumu Letu in Bunyore, West Kenia. Op iedere locatie worden dagelijks ongeveer 100 kinderen opgevangen.