Event Quiz 23 maart 2019

Kom naar de Jukumu-Pubquiz!

Zin in een keigezellige avond met je vrienden? Beetje kwissen, lekker buurten en ondertussen ook nog de kinderen van Jukumu Letu steunen?

Op zaterdagavond 23 maart 2019 organiseren we voor de allereerste keer de Jukumu-Pubquiz, waarbij de volledige extra opbrengst naar deze kinderopvang in Kenia gaat.

We hopen op deze avond, onder het genot van een kwisje en een drankje, de vriendenkring van Jukumu Letu bij te praten en zo mogelijk nóg verder uit te breiden!

Voor wie?

Iedereen (16+) die zich betrokken voelt bij ons, bij Jukumu Letu, of gewoon zin heeft in een gezellige avond is van harte welkom!

Wat is er te doen?

Deze avond kun je met een team meespelen met de Jukumu-Pubquiz. Daarnaast kun je een drankje aan de bar bestellen, prachtige mooie Keniaanse artikelen kopen in onze pop-up store, en later op de avond ook nog een dansje wagen.

Programma

19.30 uur Inloop
20.00 – 21.30 uur Jukumu-Pubquiz
21.30 – 01.30 uur  Afterparty mét DJ

Waar?

De Rietstek
Hennepstraat 6a, Riethoven
www.rietstek.nl

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden door vóór 9 maart a.s. een mail te sturen naar info@jukumuletu.nl, met daarin de vermelding;

1. Pubquiz + je naam;
2. Als je al een compleet team (max 6 personen) hebt dan zet je in deze mail ook alvast de namen van je teamgenoten en eventueel je Teamnaam;
3. Heb je nog geen (volledig) team dan zullen wij je bij een team indelen.

Ook als je niet deel wil nemen aan de quiz, maar wel mee wil genieten op deze gezellige avond, ben je vanzelfsprekend erg welkom.

Kosten

Om deze unieke avond in de Rietstek bij te wonen
betaal je 10 Euro per persoon inschrijfgeld.

Je kunt het inschrijfgeld overmaken via de ‘Doneer-button’ op onze website, o.v.v. je naam en/of teamnaam. Als je contant wil betalen dan vinden we het fijn als je gepast geld meeneemt.

Aanmeldformulier gebruiken

LET OP: omdat de opbrengst van deze avond voor Jukumu Letu is, kun je deze avond enkel met cash geld betalen è zorg dat je voldoende bij je hebt 😊